59,99 zł*

Reviews on

Walizka kabinowa TR 100 30L

4.65 / 5 17 opinie
17 użytkowników poleca ten produkt
  • Mężczyzna
    30-39 lat
    16 wrzesień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Świetna torba.

    Wszystko bez zarzutu i jakość powyżej oczekiwań. Jedyny problem jaki zauważyłem to taki,że jest ich relatywnie dużo na lotiskach i ostatnio jeden pasażer zabrał mi moją zamiast swojej. Polecam ją sobie oznaczyć jakimś kolorowym pasem, bo nie jest zbyt charakterystyczna.

  • Kobieta
    20-29 lat
    11 sierpień 2017
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    pokochałem to!

    Materiał jest całkiem rozsądny. Uwielbiałem rozmiar. Cathey Pacific i British Airways mają rozmiar bagażu 56x45x25, więc chciałbym, żeby torba była nieco większa, ale mimo to uwielbiam torbę! Jak dotąd wydaje się wystarczająco silne, aby trzymać wszystkie moje książki. Bardzo kompatybilny!

  • Kobieta
    24 maj 2017
    That review has been deposited on this product version
    Walizka Kabinowa

    Walizka spełnia moje oczekiwania

  • Mężczyzna
    50-59 lat
    18 styczeń 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Walizka kabinowa

    Walizka bez żadnych niedoróbek. Zamki śmigają bez zacięć, wykonanie solidne.

  • Kobieta
    50-59 lat
    27 wrzesień 2016
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    POZYTYWNY

    Walizka spełniła moje oczekiwania , cena bardzo atrakcyjna biorąc pod uwagę jakość wykonania i wygląd artykułu. Towar godny polecenia

  • Kobieta
    40-49 lat
    01 sierpień 2016
    Używany od Więcej niż 1 rok
    That review has been deposited on this product version
    Super walizka

    W zasadzie nie umiem znaleźć minusów. :)

    Na krótki wypad, do szpitala, przydała mi się już w paru sytuacjach.
    Wygodna. Wcale nie jest ciężka. :) Poza tym jej się nie nosi.
    Jeśli dałam radę zejść z nią z 3 piętra ze szpitala, dobę po operacji tzn. że nie ma dramatu. :)

    Bardzo fajny uchwyt, składany, który można dodatkowo schować.
    Kieszonka zewn. bardzo przydatna na bilet czy inny dokument.

    Jak dla mnie można by lekko nóżki do przodu przesunąć i zamontować jakieś bolce/wypustki na plecach. Gdy torba leży (a czasem musi) to mam obawy że zrobię jej dziurę na plecach przesuwając. Było to wyjątkowo dokuczliwe w szpitalu, gdzie torbę miałam na płasko pod łóżkiem i w pociągu, gdzie musiałam ją wsunąć na leżąco pod siedzenie.
    Nic się co prawda nie stało, ale i tak boję się, że takie przesuwanie skróci życie materiału.

    Dam jej 5kę mimo to, bo jest zaskakująco wygodna.

  • Kobieta
    20-29 lat
    24 lipiec 2016
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ok

    Walizka jak na 3 dni jest ok, w dluzsze podroze jak dla mnie za mala

  • 24 lipiec 2016
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Świetny zakup

    Super walizka, jest zgrabna, pojemna i przede wszystkim dostarczono ją w trybie błyskawicznym.

  • Kobieta
    22 lipiec 2016
    That review has been deposited on this product version
    dobry produkt za niewielkie pieniądze

    polecam wszystkim na krótkie wyjazdy (dla 1 osoby)

  • Kobieta
    40-49 lat
    08 czerwiec 2016
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    walizka

    walizka lekka,podręczna,doskonała na spakowanie rzeczy dla jednej osoby

GORA STRONY