149,99 zł*

Reviews on

Torba/plecak miejska Backenger 20L

4.67 / 5 12 opinie
12 użytkowników poleca ten produkt
  • Kobieta
    20-29 lat
    19 marzec 2017
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    super

    Torba jest super, nosze w niej laptopa, jedzenie do pracy i rzeczy na zmiane. Polecam

  • Kobieta
    40-49 lat
    12 marzec 2017
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    świetna !

    super torba ! połączenie funkcjonalności plecaka i torby na ramię jest rewelacyjne ! syn nosi codziennie do szkoły od prawie roku i jest bardzo zadowolony !

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    08 kwiecień 2016
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    Uniwersalna torma miejska

    Niby torba na laptopa a jednak świetna torba miejska z możliwością szybkiej "konwersji" na plecak. Tylna ścianka wzmacniana (ochrona laptopa, ale też i sztywność torby - trzyma "fason"), ładny nowoczesny design. Nie wiem jak inne torby, ale moja ma wnętrze w kolorze pomarańczowym - super sprawa, pomaga w poszukiwaniu drobnych rzeczy w torbie ;)

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    01 grudzień 2015
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    newfeel

    Rewelacja.Modny design duży wybór kolorów jak i bardzo praktycznie wykonany.Polecam

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    13 listopad 2015
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Całkiem niezła torba

    Zakładanie na plecy nie jest takie łatwe, jak na reklamach. Załadowaną torbę lepiej zdjąć z ramienia i dopasować "szelki" przed założeniem na plecy, zaczynając od tego bez "podkładki" na ramię. Zwłaszcza w zimowej kurtce. Oprócz tego kawał solidnej i pojemnej torby. Pusta jest bardzo lekka, w porównaniu z tymi, które miałem do tej pory.

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    12 kwiecień 2015
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Bardzo dobra torba

    Torba wysokiej jakości materiał mocny i łatwy w utrzymaniu czystości, mocne zamki oraz środek super wykonane przydatne kieszenie z zamkami obszyte widocznym materiałem pozwalający łatwo zobaczyć co się znajduje w kieszonce. Polecam jak dla mnie super.

  • 21 grudzień 2014
    That review has been deposited on this product version
    Solidna, nawet po roku od zakupu

    Jako że nie mam możliwości uzupełnienia wcześniej wystawionej oceny, wrzucam nowy wpis. Używam tej torby już prawie rok. Codzienna zawartość to laptop, akcesoria do niego, mały parasol, czasem lustrzanka lub kubek termiczny, ot torba służy do dzwigania mojego EDC. Ku mojemu zadowoleniu, rzepy nadal trzymają solidnie. Żaden ze szwów nie puścił. Materiał jest też całkiem dobrze zabezpieczony przed deszczem. Patent ze zmianą w plecak, uważam za genialny.
    Czego brakuje?
    -organizacja największej kieszeni wygląda jak wrzucanie do worka. Coraz częściej myślę o jakimś organizerze do montażu wewnątrz, aby utrzymać tam jako taki ład.
    -w torbie przydałyby się części odblaskowe. Można je samodzielnie naszyć lub nakleić żeby być bardziej widocznym, ale rozwiązanie fabryczne zawsze jest lepiej dopasowane do stylu torby.
    Po całym tym roku, mogę szczerze polecić tą torbę każdemu. Szczególnie że wybór kolorów jest także ciekawy. Do dobrze zainwestowane pieniądze.

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    23 listopad 2014
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Torba do pracy i na zakupy

    Torba jest bardzo wygodna w użyciu, pojemna. Spokojnie zmieści się laptop, drugie śniadanie, a w drodze powrotnej z pracy można z tym nabytkiem wstąpić na małe zakupy:)

  • Mężczyzna
    50-59 lat
    22 październik 2014
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    genialna !!!

    jest to najlepsza torba jaką mam z możliwością noszenia jako plecak...wszystko co jest niezbędne i do tego ładna

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    28 wrzesień 2014
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Torba-plecak

    Torba wykonana z dobrego materiału. Funkcjonalna jako plecak. Przestronne i wielofunkcyjne wnętrze.

GORA STRONY