299,99 zł*

Reviews on

Skórzane buty męskie do szybkiego marszu Nakuru Novadry czarne

4.13 / 5 16 opinie
13 użytkowników poleca ten produkt

Tylko wiarygodne opinie

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    16 czerwiec 2018
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Dobry zakup

    Buty wygodne, bardzo lekkie.
    Nawet wielogodzinne użytkowanie nie stanowi problemu duży komfort dla stopy.

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    21 maj 2018
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Antybagienne

    Super wodoodporność, przeszedłem w nich 50km Tropiciela 25, po 11 godzinach przez bagna i mokradla suchutkie w środku. Lekkie i elastyczne, dobrze się dostosowują do stopy. Na dłuższe dystanse trzeba jednak włożyć inne wkładki, bo oryginalne mają ostre krawędzie i powodują pęcherze.

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    20 kwiecień 2018
    Używany od więcej niż 2 lata
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Dość porządne buty

    Buty używane przez 3 lata, początkowo trochę obcierały w okolicy kostek ale po jakimś czasie ułożyły się i chodziło się w nich komfortowo. Po dwóch latach zaczęły przemakać w okolicach palców wskutek wytarcia od wewnątrz podściółki pod skórą. Generalnie godne polecenia, jednak jak widzę cena jeszcze bardziej wzrosła od czasu, gdy je kupiłem i poraz drugi bym ich raczej nie kupił.

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    30 październik 2017
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Polecam

    Bardzo wygodne, lekkie, nie czuje się ich na nogach.
    Nic nie napiszę o trwałości bo za krótko.

  • Mężczyzna
    08 wrzesień 2017
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Buty do szybkiego marszu

    Spełniają wszystkie oczekiwania

  • Mężczyzna
    50-59 lat
    12 lipiec 2017
    Używany od więcej niż 2 lata
    That review has been deposited on this product version
    Bardzo udane buty

    Chodzę w tych butach już trzeci rok. W zeszłym roku kupiłem sobie takie same na zapas. Woda się ich nie ima, podeszwy porządnie amortyzują, a zelówki dają dobrą przyczepność i na chodniku/asfalcie, i w terenie leśnym. Dobrze współpracują z wkładkami ortopedycznymi (platfus). Używam tych butów codziennie od chłodniejszych i mokrych dni jesiennych, do pojawienia się śniegu (na śniegu kiepsko się trzymają), a potem od końca śniegu do kwietnia/maja (w tym roku nawet w lipcu, w deszczowe dni). Mimo mojego wielkiego brzucha i sporej wagi, buty trzymają się dzielnie i nadal dobrze amortyzują. Bardzo dobre sznurowadła - jeszcze nie musiałem ich zmieniać.

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    16 czerwiec 2017
    Używany od Więcej niż 1 rok
    That review has been deposited on this product version
    bardzo dobre buty

    buty sie swietnie sprawdzaja ,doskonale trzymaja noge ,jest to moja druga para ,szkoda że ich cena uległa zmianie w górę .polecam ja chodzę w w nich min 10 km dziennie a zdarza się że nawet do 20 km .polecam dla osób które chodzą dużo w kazdych warunkach cały rok

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    10 maj 2017
    Używany od więcej niż 2 lata
    That review has been deposited on this product version
    super

    Najlepszy but jaki miałem, w pełni warty swojej ceny. Miałem w sumie 3 pary (dwie jeszcze żyją), czarne używam na co dzień, brązowe używam do lekkich wycieczek górskich. Super podeszwa, tam gdzie trzeba sztywna i gdzie trzeba elastyczna.Po półtorej roku z intensywnego używania na czarnych pojawiły się lekkie wytarcia. Potraktowałem całe buty zwykłą czarną pastą i rozpoczęły nowe życie jako buty ze skóry licowej - wyglądają jak nówki. P.S mam rozmiar 46 i dosyć szerokie stopy a nic nie uwiera.

  • Kobieta
    30-39 lat
    10 marzec 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Super obuwie

    Warte tych pieniędzy. polecam

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    09 lipiec 2016
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    OPINIA

    PODESZWA TAK WYPROFILOWANA, ŻE STOPY LECĄ MI DO WEWNĄTRZ, JAK NA PLATFUSA. JA PLATFUSA NIE MAM. PATRZĄC Z TYŁU NA BUTY, SPODNIA PŁASZCZYZNA PODESZWY SPRAWIA WRAŻENIE ŚCIĘTEJ O OK. 0,5 CM W KIERUKU ŚRODKOWYM, W OBU BUTACH. NATOMIAST CZUBY MOGŁYBY BYĆ BARDZIEJ NAKRYTE NASZYWKĄ, CO DAJE LEPSZE MOIM ZDANIEM WRAŻENIE ESTETYCZNE I BARDZIEJ CHRONI PRZEDNIĄ STREFĘ BUTÓW. CHCĘ ZWRÓCIĆ AKTUALNĄ PARTIĘ BUTÓW, MOŻE TYLKO TA MA TAKĄ WADĘ. POLECAM TE BUTY, ALE LEPIEJ MIERZYĆ NA ŻYWO, A NIE BRAĆ W CIEMNO PRZEZ INTERNET.

GORA STRONY