44,99 zł*

Reviews on

Saszetka do chodzenia na co dzień i na podróż Nike

4.69 / 5 16 opinie
16 użytkowników poleca ten produkt

Tylko wiarygodne opinie

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    29 sierpień 2018
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Pojemna saszetka

    Bardzo pojemna, dużo kieszonek. Zamki ze sznureczkami zamyka się błyskawicznie, jedynie szkoda, że pojedyncze - nie można zamknąć z obydwu stron.

  • 27 sierpień 2018
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Ok ale na susze dni

    Ok ale podczas intensywnego deszczu przecieka

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    09 sierpień 2018
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Bardzo pojemna

    Bardzo pojemna i prosta nerka. mały minus - zbyt łatwo przesuwa się pas ale tylko gdy torebka nie jest założona.

  • 27 lipiec 2018
    Używany od Więcej niż 1 rok
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    dobra jakość, dobra cena

    To już druga taka saszetka w moim posiadaniu, służy za schowek na wszystko przy spacerach w schronisku dla bezdomnych zwierząt - psy testują ją pazurami, a nawet zębami, wypycham ją do granic możliwości, używam w każdych warunkach pogodowych przez wiele godzin i bardzo często piorę. Jest idealna!

  • 05 czerwiec 2018
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    polecam

    Saszetka w miarę spora ale przez to bardziej funkcyjna. Fajna boczna zasuwana kieszonka.

  • Mężczyzna
    20-29 lat
    03 luty 2018
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    Dobrze wykonana

    Dosyć pojemna, kilka przegródek w środku, jedna kieszeń z boku, kolejna od wewnętrznej strony. Produkt dobrze wykonany i wart swojej ceny.
    Jedyny minus to ten pasek który delikatnie się luzuje...

  • Mężczyzna
    20-29 lat
    10 sierpień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Fajna nerka

    Dużo kieszonek, całkiem dobre wykonanie. Na dużym deszczu może przemoknąć

  • Mężczyzna
    +60 lat
    31 lipiec 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Ocena saszetki.

    Trochę pasek się rozsuwa. Reszta ok.

  • Mężczyzna
    50-59 lat
    23 lipiec 2017
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Byłoby idealnie, ale,...

    Dużo kieszeni, naprawdę pojemna nerka. Jedyną wadą to pasek, który sam się luzuje, co jest uciążliwe zwłaszcza przy jeździe na rowerze.

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    23 czerwiec 2017
    Używany od Więcej niż 1 rok
    That review has been deposited on this product version
    Saszetka na 4+

    Używam tej saszetki ponad 1.5 roku.
    Jedną reklamowalem-zepsuł się zamek kieszeni na komórkę i dostałem nową saszetką na gwarancji. Tydzień temu to samo stało się z druga saszetką ale udało mi się to naprawić.
    Pasek często sam się luzuje.
    Dużym plusem saszetki jest rozmieszczenie i ilość kieszeni.
    W tej cenie saszetka nie ma konkurencji.

GORA STRONY