14,99 zł*

Reviews on

Plecak miejski Abeona 17L

4.4 / 5 10 opinie
10 użytkowników poleca ten produkt
  • 28 sierpień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Bardzo wygodny, ładnie wykonany,

    Swietny podręczny plecak na codzienne spacery z dziećmi, nie za duży nie za mały. Ładnie uszyty, kolor sliczny

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    28 lipiec 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Niskobudżetowy, prosty, wygodny

    Plecak bardzo spoko, dla tych co nie chcą przepłacać, przy czym jest dość pakowny i w miarę wygodny, jak na krótkie wycieczki. Dodatkowo polecić go można ze względu na materiał który jest odporny na lekkie zabrudzenia i jest w miarę deszczoodporny. Polecam !

  • Mężczyzna
    +60 lat
    25 lipiec 2017
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    pozytywny

    Jak na tą cenę - rewelacja. Spełnia swoje zadanie.

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    15 lipiec 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Bardzo praktyczny plecak

    Bardzo fajny i praktyczny plecaczek. W opisie nie jest napisane ale posiada gąbkę od strony pleców wiec nie gniecie. Bardzo dobrze sprawdza się na plażę, na wycieczkę czy w mieście.

  • Kobieta
    Poniżej 20 roku życia
    24 kwiecień 2017
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    Plecaki Miejskie Abeona 17l NEWFEEL

    Plecaki bardzo wygodne, z wytrzymałego materiału. Kupiłam 3 i jestem bardzo zadowolona. Polecam!

  • Kobieta
    50-59 lat
    14 luty 2016
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    plecak

    lekki, pojemny, wygodny. Polecam

  • Kobieta
    30-39 lat
    18 sierpień 2015
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    Dobry ale...

    Fajny plecak na krótkie wycieczki, ładny i lekki jednak brakuje mu kieszonki na dokumenty w dużej komorze

  • Kobieta
    30-39 lat
    11 marzec 2015
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super plecak

    Zakupiony plecak okazał się strzałem w dziesiątkę nie dość że tani to i dobry. Wytrzymały (dość dużo podręczników +zeszyty ...), naprawdę polecam

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    15 wrzesień 2014
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    super

    polecam

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    10 wrzesień 2014
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    zakup plecaka

    Warto kupowac u Państwa, prodkuk wysokiej klasy i cena jest nie wysoka

GORA STRONY