19,99 zł*

Reviews on

Nasadki na kijki do nordic walking

4 / 5 9 opinie
7 użytkowników poleca ten produkt
  • Kobieta
    40-49 lat
    17 październik 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Nasadki na kijki do nordic walking

    Polecam

  • Kobieta
    40-49 lat
    07 sierpień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Kopytka do kijkow

    Końcówki do kijkow nordic walking, mimo, że tej samej firmy co w oryginale, okazały się dużo mniejsze. Udało mi się je założyć, ale powierzchnia styku z podłożem też jest mniejsza i kijki przez to się ślizgają

  • Kobieta
    +60 lat
    23 czerwiec 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Nasadki na kijki.

    Przeszłam na urlopie 170 km,i bardzo dobrze się sprawowały.Polecam

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    16 czerwiec 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Dodatki,zamienniki,wymiana

    Dobry produkt,świetna obsługa,dostępność.

  • Kobieta
    18 luty 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Jakość nieadekwatna do ceny

    Niestety o nakładkach nie mogę powiedzieć nic dobrego. W moim przypadku przy codziennych użyciu na betonie i asfalcie na dystansie ok. 7,5 km ich żywotność wyniosła niecałe 3 tygodnie, co biorąc pod uwagę cenę (ja płaciłam 25 zł), nie stanowi dobrego rozwiązania. Pomimo, że na początku nie stukają, to już lepiej kupić "głośne" na Allegro w cenie ok. 2,5 zł za parę o żywotności ok. 1 tydzień, lub Quechua w cenie ok. 20 zł, które ja używam trzeci miesiąc i pomimo widocznego zużycia, nadal nadają się do wykorzystania. Nikomu nie polecam!!!!

    Odpowiedź Wed'ze :

    Szanowna Pani Danuto,

    Bardzo Pani dziękujemy za opinię na temat nakładek na kijki do Nordic Walking. Jest nam przykro, że produkt nie spełnia swoich funkcji i bardzo szybko ulega zniszczeniu. W takim przypadku zapraszam Panią bardzo serdecznie do najbliższego sklepu Decathlon w celu złożenia reklamacji na w.w. produkt.
    Co do trwałości nakładek Quechua, to są one bardziej wytrzymałe niż nakładki Kalenji, ponieważ tamte przeznaczone są do chodzenia po górach, gdzie nacisk na podłoże jest o wiele większy.

    Z poważaniem,

    MARCELINA PUCHALA RSP.UNI DECATHLON

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    11 sierpień 2016
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Nasadki

    troche zbyt miekka guma, gardzo szybko sie sciera. poza ty wszystko OK pasuja idealnie i nie zsuwaja sie

  • Mężczyzna
    50-59 lat
    27 grudzień 2015
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Normalne, dobre końcówki

    Wystarczająco sztywne, wystarczająco elastyczne, nie ślizgają się.

  • Kobieta
    50-59 lat
    30 lipiec 2015
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Zadaowolona z zakupów

    Jestem zadowolona z zakupów w tej sieci sklepów. Jakośc produktów jest dobra, możliwość wyboru z wielu produktów tego samego gatunku.

  • 05 lipiec 2015
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Nasadki

    Cena do jakości rewelacja

GORA STRONY