119,99 zł*

Reviews on

Buty do szybkiego marszu Soft 520 damskie

2.33 / 5 15 opinie
5 użytkowników poleca ten produkt
  • Kobieta
    01 wrzesień 2017
    That review has been deposited on this product version
    Totalna porażka. Poprzednie moje ulubione .

    Nie ładne nie wygodne poprzednie o niebo lepsze

  • Kobieta
    30-39 lat
    31 sierpień 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    poprzednia wersja błagam!!!!!

    Poprzednia wersja super tych już nie kupię błagam wróćcie do tamtych świetnych wzorów odrazu kupię 2 lub 3 pary

  • Kobieta
    30-39 lat
    23 sierpień 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    daremny wzór

    Poprzednie wzory były o niebo lepsze, bardziej kobiece. Gdybym wiedziała, że je wycofacie zrobiłabym zapas na 20 lat.

  • Kobieta
    50-59 lat
    20 sierpień 2017
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    tęsknię za powrotem wcześniejszych wzorów balerin

    Jestem użytkownikiem 2 wcześniejszych wzorów balerin, niestety już solidnie schodzonych. Niestety obecnie proponowane nie spełniają moich oczekiwań ani co do estetyki, ani wygody noszenia. Przyłączam się do wniosków o powrót do wcześniej produkowanych wzorów. Maria

    Odpowiedź Wed'ze :

    Szanowna Pani Mario,

    Dziękujemy za komentarz na temat balerin do Chodzenia Soft 520 Women's Walking Ballerina Pumps. Jest nam przykro, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań.
    Dziękuję także za wskazówki odnośnie nowego i starego modelu obuwia. Z pewnością zostaną przekazane szefowi produktu. Na pewno będziemy chcieli, żeby następne modele balerin odpowiadały jak najszerszemu gronu kobiet.

    W razie pytań pozostaję do dyspozycji,
    Z poważaniem,

    Marcelina Puchała
    Kalenji Product Specialist

    Paczewska find this answer useful

  • Kobieta
    09 sierpień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    buty

    buty sa rewelacyjne wygodne kolorystycznie super poprzednie tez byly mega ale te lepsze i cos nowego super produkt polecam zdecydowanie

  • Kobieta
    30-39 lat
    08 sierpień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    takie sobie

    Tragedii nie ma, ale w porównaniu z poprzednimi straszna bieda. Brzydkie toto, i nie tak wygodne, krok wstecz.

    Odpowiedź Wed'ze :

    Szanowny Panie Anno,

    Dziękujemy za komentarz na temat balerin do Chodzenia Soft 520 Women's Walking Ballerina Pumps. Jest nam przykro, że produkt nie spełnił Pani oczekiwań.
    Dziękuję także za wskazówki odnośnie nowego i starego modelu obuwia. Z pewnością zostaną przekazane szefowi produktu.

    W razie pytań pozostaję do dyspozycji,
    Z poważaniem,

    Marcelina Puchała
    Kalenji Product Specialist

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    30 lipiec 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Buty ożywa moja żona.

    Buty używa moja żona i ta opinia jest od niej, bardzo poleca te buty.

  • Kobieta
    30-39 lat
    28 lipiec 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Soft 520

    Wygodne, lekkie i trwałe. Świetne do chodzenia, przewiewne. Spełniają oczekiwania w 100%.

  • Kobieta
    50-59 lat
    22 lipiec 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    super buty

    Jak dla mnie rewelacja. Dużo lepsze od poprzedniego modelu - stopa oddycha i rzepy nie niszczą rajstop. Wygodne i do chodzenia i do roweru. Czekam na inne kolory

  • Kobieta
    30-39 lat
    14 lipiec 2017
    That review has been deposited on this product version
    Ja również dołączam się do głosów, aby poprzednie

    Ja również dołączam się do głosów aby poprzednie baleriny wróciły. Miałam je 4 lata przez które były bardzo intensywnie użytkowane W w okresie letnim były prane co tydzień w pralce - to były najlepsze buty jakie w życiu miałam. Teraz nie mogę kupić nawet używanych, bardzo chciałam mieć takie same- ładne bardzo wytrzymale i mega wygodne.
    Bardzo proszę żeby producent wrócił do produkcji tych butów.

    Odpowiedź Wed'ze :

    Szanowny Panie Ilono,

    Dziękujemy za komentarz na temat balerin do Chodzenia Soft 520 Women's Walking Ballerina Pumps. Jest nam przykro, że but nie spełnił Pani oczekiwań.
    Dziękuję także za wskazówki odnośnie nowego i starego modelu obuwia. Z pewnością zostaną przekazane szefowi produktu.

    W razie pytań pozostaję do dyspozycji,
    Z poważaniem,

    Marcelina Puchała
    Kalenji Product Specialist

GORA STRONY