49,99 zł*

Reviews on

Buty do szybkiego marszu Soft 100 męskie

3.88 / 5 26 opinie
21 użytkowników poleca ten produkt

Tylko wiarygodne opinie

  • 10 czerwiec 2018
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Naprawdę przyzwoita jakość jak na cenę

    Naprawdę przyzwoita jakość jak na cenę

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    29 kwiecień 2018
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Buty do marszu

    Buty bardzo wygodne, lekkie. Jedyny minus to specyficzny zapach materiału, z którego są wykonane, po długim marszu.

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    13 kwiecień 2018
    That review has been deposited on this product version
    Slabe

    Buty przewiewne ale dostałem egzemplarz źle uszyty prawy but rezultat - stłuczona stopa

  • Mężczyzna
    +60 lat
    13 luty 2018
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    marsz

    butów używa inwalida do chodzenia na co dzień jak dla niego idealne i zachwala

  • Mężczyzna
    20-29 lat
    12 luty 2018
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Intensywne chodzenie po magazynie

    Buty wygodne, lekkie, przewiewne, nawet trwałe, przetrwały 5 miesięcy z przebiegiem ok. 1000km ! Używane do pracy , ok. 15km dziennie. Poza tym długie spacery. Zero odcisków. Buty były bardzo mocno katowane, wyginane, skręcane i nie raz przejeżdżane wózkiem.

  • Kobieta
    20-29 lat
    17 grudzień 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Bardzo wygodne

    Dobra amortyzacja, niska cena, wytrzymały materiał, łatwe do wyczyszczenia - czego chcieć więcej?

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    16 październik 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Tanie i dobre ?

    Plus cena i lekkość.
    Minus. Słaba konstrukcja noga po kilku kilometrach lata. Chodziłem w nich 10 dni po 9 kilometrów. Odciski niemiłosierne porobiły mi się już po 3 dniach użytkowania. Do kościoła i z powrotem jak najbardziej polecam. Na dalsze wyprawy piesze nie.

  • Mężczyzna
    30-39 lat
    26 wrzesień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Dobre buty

    Wykorzystuję buty do chodzenia w pracy, a chodzę dużo więc potrzebuję aby były lekkie i przewiewne. Żadne buty, a miałem ich naprawdę dużo, łącznie z drogimi butami sportowymi znanych marek, nie wytrzymały dłużej niż 5 miesięcy. Poprzednie Soft 100 wytrzymały 3 miesiące po czym przetarły się na zgięciu (generalnie przy małym palcu). Te są nieco inne, węższe (przez co musiałem kupić rozmiar większy), nieco jaśniejsze i o nieco innej podeszwie, ale jak dla mnie za tą cenę warto.

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    18 wrzesień 2017
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    Alternatywa dla tramek

    Jakość ok.

  • Kobieta
    30-39 lat
    17 wrzesień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Zakup potwierdzony
    super produkt

    syn jest bardzo zadowolony

GORA STRONY