299,99 zł*

Reviews on

Buty do szybkiego marszu Nakuru Novadry męskie

4.08 / 5 13 opinie
10 użytkowników poleca ten produkt
  • Mężczyzna
    40-49 lat
    30 październik 2017
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Polecam

    Bardzo wygodne, lekkie, nie czuje się ich na nogach.
    Nic nie napiszę o trwałości bo za krótko.

  • Mężczyzna
    05 wrzesień 2017
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Buty do szybkiego marszu

    Spełniają wszystkie oczekiwania

  • Mężczyzna
    50-59 lat
    11 lipiec 2017
    Używany od więcej niż 2 lata
    That review has been deposited on this product version
    Bardzo udane buty

    Chodzę w tych butach już trzeci rok. W zeszłym roku kupiłem sobie takie same na zapas. Woda się ich nie ima, podeszwy porządnie amortyzują, a zelówki dają dobrą przyczepność i na chodniku/asfalcie, i w terenie leśnym. Dobrze współpracują z wkładkami ortopedycznymi (platfus). Używam tych butów codziennie od chłodniejszych i mokrych dni jesiennych, do pojawienia się śniegu (na śniegu kiepsko się trzymają), a potem od końca śniegu do kwietnia/maja (w tym roku nawet w lipcu, w deszczowe dni). Mimo mojego wielkiego brzucha i sporej wagi, buty trzymają się dzielnie i nadal dobrze amortyzują. Bardzo dobre sznurowadła - jeszcze nie musiałem ich zmieniać.

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    14 czerwiec 2017
    Używany od Więcej niż 1 rok
    That review has been deposited on this product version
    bardzo dobre buty

    buty sie swietnie sprawdzaja ,doskonale trzymaja noge ,jest to moja druga para ,szkoda że ich cena uległa zmianie w górę .polecam ja chodzę w w nich min 10 km dziennie a zdarza się że nawet do 20 km .polecam dla osób które chodzą dużo w kazdych warunkach cały rok

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    09 maj 2017
    Używany od więcej niż 2 lata
    That review has been deposited on this product version
    super

    Najlepszy but jaki miałem, w pełni warty swojej ceny. Miałem w sumie 3 pary (dwie jeszcze żyją), czarne używam na co dzień, brązowe używam do lekkich wycieczek górskich. Super podeszwa, tam gdzie trzeba sztywna i gdzie trzeba elastyczna.Po półtorej roku z intensywnego używania na czarnych pojawiły się lekkie wytarcia. Potraktowałem całe buty zwykłą czarną pastą i rozpoczęły nowe życie jako buty ze skóry licowej - wyglądają jak nówki. P.S mam rozmiar 46 i dosyć szerokie stopy a nic nie uwiera.

  • Kobieta
    30-39 lat
    09 marzec 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super obuwie

    Warte tych pieniędzy. polecam

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    08 lipiec 2016
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    OPINIA

    PODESZWA TAK WYPROFILOWANA, ŻE STOPY LECĄ MI DO WEWNĄTRZ, JAK NA PLATFUSA. JA PLATFUSA NIE MAM. PATRZĄC Z TYŁU NA BUTY, SPODNIA PŁASZCZYZNA PODESZWY SPRAWIA WRAŻENIE ŚCIĘTEJ O OK. 0,5 CM W KIERUKU ŚRODKOWYM, W OBU BUTACH. NATOMIAST CZUBY MOGŁYBY BYĆ BARDZIEJ NAKRYTE NASZYWKĄ, CO DAJE LEPSZE MOIM ZDANIEM WRAŻENIE ESTETYCZNE I BARDZIEJ CHRONI PRZEDNIĄ STREFĘ BUTÓW. CHCĘ ZWRÓCIĆ AKTUALNĄ PARTIĘ BUTÓW, MOŻE TYLKO TA MA TAKĄ WADĘ. POLECAM TE BUTY, ALE LEPIEJ MIERZYĆ NA ŻYWO, A NIE BRAĆ W CIEMNO PRZEZ INTERNET.

  • Mężczyzna
    50-59 lat
    21 kwiecień 2016
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    Tandeta na cienkie stópki

    Nie kupujcie, tandeta, nie dopasowana do stopy chyba że masz cienką jak patyk. Po prostu palce nie wchodzą, twarde noski, nie rozciągniesz. Gniecie mimo prawidłowego rozmiaru. Otarcia i odciski murowane. Powinni jeszcze dopłacać. Proszę o opublikowanie komentarza, by inni się nie dali nabrać.

    Odpowiedź Wed'ze :

    Panie Janie, dziękuję za komentarz. Przykro mi, że buty nie spełniają oczekiwań. Produkt jest już dosyć długo dostępny w naszym sklepie i jak do tej pory cieszył się raczej dobrymi opiniami. Stale też chcemy polepszać jakość naszej oferty dlatego przekażę te uwagi do działu projektowego. Pana zachęcam do reklamacji w najbliższym sklepie Decathlon.
    W razie pytań pozostaję do dyspozycji.

    Pozdrawiam serdecznie!
    Piotr Korzan Newfeel, Domyos Product Specialist DECATHLON

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    26 marzec 2016
    Używany od Więcej niż 1 rok
    That review has been deposited on this product version
    Cena adekwatna do jakości.

    Buty posiadam ponad rok generalnie po "rozchodzeniu" bardzo wygodne używam na co dzień. Materiał z którego są wykonane nie chłonie wody, podeszwa odrobinę mało stabilna na mocno nierównym terenie.Osobiście polecam :)

  • Mężczyzna
    20-29 lat
    13 luty 2016
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Świetna jakość, wysoka cena.

    Przyznam, że gdyby nie karta podarunkowa to nie wiem czy bym się na nie skusił. ;) Niemniej butami jestem zachwycony, bardzo dobrze trzymają się stopy, poruszanie się po każdym terenie jest wygodne. Rewelacyjne na każdą pogodę. :)

GORA STRONY