44,99 zł*

Reviews on

Buty do szybkiego marszu Actiwalk 100 dla dzieci

4.47 / 5 15 opinie
15 użytkowników poleca ten produkt
  • Kobieta
    30-39 lat
    07 sierpień 2017
    Używany od 7 do 12 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Rewelacja!

    Buty nie do zdarcia! Syn biega i chodzi w nich od prawie roku - nie stało się z nimi absolutnie NIC!

  • Mężczyzna
    05 czerwiec 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Bardzo lekkie, dziecko zadowolone.

    Bardzo lekkie, dziecko zadowolone.

  • Kobieta
    30-39 lat
    15 kwiecień 2017
    Używany od 2 do 8 tygodni
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    koszulka

    dobra jakość lekkie

  • Kobieta
    30-39 lat
    03 kwiecień 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    leciutkie buty

    Buty ba rdzo fajne, bardzo lekkie, wygodne, jedynym mankamentem jest rzep, który jest za krótki jeśli dziecko ma nogę wysoką w podbiciu i ciężko wtedy zapiąć but, na szczupłe stopy idealne,

  • Kobieta
    40-49 lat
    23 marzec 2017
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    Bardzo wygodne buty

    Mam problem z nogami syna ma wysokie podbicie i szeroką stopę. A te buty są dla niego idealne. Jeszcze mają rzepy , przy wiecznie śpieszącym się osobniku bardzo jest to rozwiązanie idealne. Mam nadzieję że można kupić też większe bo co będzie gdy mu stopa urośnie ?!

  • Kobieta
    07 październik 2016
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    lekkie i wygodne

    Buty lekkie i wygodne.Mimo niskiej ceny wytrzymałe. Idealne na szczuplejszą nóżkę.

  • Mężczyzna
    40-49 lat
    02 październik 2016
    Używany od 3 do 6 miesięcy
    That review has been deposited on this product version
    mała wytrzymałość

    Zakupione w 5/2016. Buty ładne, lekkie i wygodne. Syn bardzo je lubi i często z nich korzysta. Niestety w jednym z butów powstały z przodu pęknięcia i teraz odpadają kawałki dermy. Spody również są dość mocno wytarte. Czytając przed zakupem wcześniejsze opinie tego produktu, liczyłem na więcej. Trochę się zawiodłem, tym bardziej, że poprzednie buty z Decathlonu z których wyrósł, wytrzymały 2 sezony i dalej pozostają w dobrym stanie.

  • Kobieta
    30-39 lat
    26 sierpień 2016
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    lekkie i wygodne

    Buty są bardzo lekkie i wygodne. Dziecko ma szerszą nóżkę pasują idealnie.łatwe w czyszczeniu. Dziecko zadowolone i ja też :)

  • Kobieta
    40-49 lat
    18 lipiec 2016
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Wygoda

    Dla mnie najważniejszą mocną cechą jest wygoda stopy, łatwość zapinania a dla dziecka najważniejszy był zdecydowanie kolor buta :)

  • Kobieta
    30-39 lat
    01 luty 2016
    Używany od tygodnia lub mniej
    That review has been deposited on this product version
    Ciasne

    Mój syn ma normalną stopę, nigdy nie było problemu z zakupem butów a te ledwo weszły na nogę bo są bardzo wąskie w obwodzie stopy, Zamawiałam rozmiar większe niż syn nosi więc nie było sensu wymieniać na jeszcze większe. Po za tym fajne, bardzo leciutkie, wykonane jakby z pianki jak bambosze.

GORA STRONY